Gyártó: Camco
Szekció: Szépségszalonok fogyóeszközei
Kategória: Szőrtelenítő gyanta & Tartozékok
Alkategória: Szőrtelenítő tekercsek & szalagok
Termék kódja: 709727
Ajánlat száma: 709417
Elérhetőség: készleten
Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap
Ár: 3.948 Ft
Szőrtelenítő gyantacsíkok érzékeny bőrre körömvirág kivonattal Victoria Beauty Camco, 20 db.:bármilyen típusú bőrre alkalmasak, beleértve az érzékeny bőrt is. A körömvirággal és ricinusolajjal készült szőrtelenítő csíkok lábakra és testre gyengéd hatással vannak, állati eredetű összetevők nélkül. A gyantázás utáni bőrápoláshoz használhatja a dobozban található két, mandulaolajjal átitatott papírkendőt, amelyek eltávolítják a bőrről a gyantamaradványokat és csillapítják a csíkok húzása által okozott bőrpírt.
Használat: Mindegyik csíkot a tenyerek között melegítse fel körülbelül 30 másodpercig, majd óvatosan válassza szét a csíkokat úgy, hogy két különálló részt kapjon, amelyeket gyantával vannak beborítva, és óvatosan ragassza fel mindegyik csíkot a száraz és jól megtisztított bőrre a szőrnövekedés irányában, és nyomja meg. Ezután egy gyors mozdulattal távolítsa el a szalagot a szőrnövekedéssel ellentétes irányba. Szőrtelenítés után, ha maradt gyanta, tisztító törlőkendővel távolítsa el.
Figyelem: Javasoljuk, hogy tesztelje a terméket a test egy kis részén, amelyet epilálni szeretne, és várjon 24 órát a használat előtt. Ha nem jelentkezik irritáció, folytathatja a használatát. Az epilálás után néhány órával a bőr enyhe kipirosodása normális. A szőrtelenítő csíkokat nem használhatják cukorbetegek és vérkeringési problémákkal küzdők, valamint visszérrel, anyajegyekkel és szemölcsökkel küzdő helyeken. A szőrtelenítés után kerülje a forró fürdőt legalább 24 óráig. A hónalj gyantázása után legalább 24 óráig ne használjon dezodort vagy izzadásgátlót.
Mennyiség: 20 db.
Gyártó: Camco
Ez a weboldal sütiket használ. Az "Elfogadás" gomb megnyomásával vagy a weboldal böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tudjon meg többet a cookie-król a Cookie-szabályzat részben.