Gyártó: Clarissa
Szekció: Kozmetikai termékek
Kategória: Kéz- és körömápolás
Alkategória: Féltartós lakk
Termék kódja: 1199
Ajánlat száma: 1199
Elérhetőség: készleten
Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap
Ár: 2.881 Ft
Féltartós Körömlakk Clarissa Lei - CL 6468 STEPHKA: kiváló minőségű, Olaszországban gyártott, féltartós körömlakk, amely úgy néz ki, mint egy lakk és a géllakhoz hasonló ellenállósággal rendelkezik, 3-4 hétig fennmarad a körmökön, megőrizve a fényességet az egész periódusban, ellenáll a törésnek és az exfoliálásnak.
Felvitel:
1. Tisztítsa meg a körömbőrt, kutikulát és adjon egy formát a természetes körömnek
2. Finoman távolítsa el a körömlakk fényét egy 100 szemcsés pufferrel, majd tisztítsa meg a portól egy kis kefe segítségével
3. Vigye fel a PRE Nail lakkot a köröm felületére
4. Vigyen fel egy LEI Base & TOP gélréteget, zárja le a széleket és tegye be a kezét az UV fényű lámpa alá 1 percig vagy LED lámpa alá 10 másodpercig.
5. Vigyen fel egy vékony lakkot a kívánt LEI SMALTO UVféltartós körömlakkból, zárja le a körmöket és tegye be a kezeit UV lámpa alá 1 percig (vagy 2 percig a gél lakkok sötét árnyalatai esetén) vagy LED lámpa alá 30 másodpercig.
6. Ismételje meg az előző lépést.
7. Vigyen fel egy réteg LEI Base & TOP gélt, zárja le a körmök széleit és tegye be a kezét az UV lámpa alá 2 percig vagy a LED lámpa alá 30 másodpercig.
8. Zsírtalanítsa a körmöket
Eltávolítás:
1. Az eltávolítás megkezdéséhez egy reszelő segítségével könnyedén reszelje le a köröm felületét, amelyre a gélt felvették.
2. Mindegyik körömre tegyen egy SOLVIGEL körömlemosó oldatba belemártott vattakorongot.
3. A vattakorongra tegyen alumínium fóliát, tekerje az ujjak közé és hagyja 10 percig hatni.
4. Távolítsa el a gélt egy fapálcikával vagy egy kutikula/körömbőr eszközzel.
5. Finoman törölje át a köröm felületét puha pufferrel/Soft Buffer
Mennyiség: 15 ml.
Kinek: Női.
Szín: Piros.
Gyártó: Clarissa
Ez a weboldal sütiket használ. Az "Elfogadás" gomb megnyomásával vagy a weboldal böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tudjon meg többet a cookie-król a Cookie-szabályzat részben.